Team | Freija's Optiek

Freija Van der Straeten

Als kind droomde Freija al van een eigen winkel. In 1994 werd die droom werkelijkheid: toen startte ze in Buizingen haar eigen optiekzaak. Zeven jaar later verhuisde ze haar zaak naar haar huidige locatie in de Pallieterweidestraat.

Freija is een vakkundig opticienne met een grote kennis van merken: ze volgt de trends op de voet en maakt telkens een bewuste en eigenzinnige keuze uit het aanbod. Ze helpt je in je zoektocht naar het meest geschikte montuur en geeft je advies over het glastype dat het beste past bij jouw levensstijl en leefomstandigheden.

Ook de nazorg is bij Freija in goede handen: tot lang na aankoop helpt ze je met plezier uit de nood. Want Freija weet waar ze het verschil maakt: mensen vereisen zorg en aandacht. En die biedt ze evenzeer aan haar klanten als aan haar familie en de talloze vrienden die haar kennen als een warme, een open vrouw die met iedereen het beste voorheeft. Dus ook met u.

Katinka Sanders

Maak kennis met Katinka, dochter van Freija! De job als opticienne kreeg ze dus met de paplepel ingegeven. Ze studeerde in 2020 af als opticien-optometrist. Daarnaast is ze gediplomeerd brilstyliste en behaalde ze een bachelor allround styling in Amsterdam.

Als het op mode, kleur en styling aankomt, is zij dus het perfecte aanspreekpunt. Katinka doet u met veel plezier uit de doeken waar je op kan letten bij de keuze van een montuur en waarom net deze bril het best bij je past. Kort of lang gezicht , smalle of brede neus, hoge of lage wenkbrauwen,…. Ze tovert voor ieder wat tevoorschijn uit ons assortiment.

Copyright © Optiek Freija BVBA - Ontwikkeling door Flor Sanders