Hero Image
Wie is Freija?

Wie is Freija?

Als kind droomde Freija al van den eigen winkel.

In 1994 werd die droom werkelijkheid: toen startte ze in Buizingen haar eigen optiekzaak. Zeven jaar later verhuisde ze haar zaak naar haar huidige locatie in de Pallieterweidestraat. Wie er al eens is geweest, zal het beamen: het is Freija die Freija's Optiek tot de zaak maakt waar je zo graag komt. Ze staat je met de glimlach bij in je keuze, denkt mee en kijkt mee.

Freija is een vakkundig opticienne met een grote kennis van merken: ze volgt de trends op de voet en maakt telkens een bewuste en eigenzinnige keuze uit het aanbod. Ze helpt je in je zoektocht naar het meest geschikte montuur en geeft je advies over het glastype dat het beste past bij jouw levensstijl en leefomstandigheden.

Ook de nazorg is bij Freija in goede handen: tot lang na aankoop helpt ze je met plezier uit de nood. Want Freija weet waar ze het verschil maakt: mensen vereisen zorg en aandacht. En die biedt ze evenzeer aan haar klanten als aan haar man, haar drie ferme kinderen, haar familie en de talloze vrienden die haar kennen als een warme, een open vrouw die met iedereen het beste voorheeft. Dus ook met u.

Copyright © Optiek Freija BVBA - Ontwikkeling door Flor Sanders