Side image

Glazen

Reeds 20 jaar samenwerking met firma De Ceunynck en Nikon.

De Ceunynck werkt met de producten van BBGR, een dochteronderneming van het Franse Essilor. Het belangrijkste argument is de familiale samenwerking, en het feit dat er nog een productie-eenheid is in Aartselaar waar een deel van de progressieve glazen wordt gefabriceerd. Aan kennis en kwaliteit geen gebrek dus.

Daarnaast verdelen we ook het topmerk Nikon. Nikon is niet alleen bekend en van de fotolenzen, maar heeft ook een heel uitgebreid gamma optische glazen. Iedere vooruitgang in het ene domein, biedt een meerwaarde in het andere. Hun coatings behoren tot de beste op de markt, en hun progressieve glazen zijn innoverend en zo goed als vervormingsvrij.

Lenzen

Lenzen onder eigen merknaam!

Soepele maandlenzen of daglenzen hebben wij in voorraad onder de eigen merknaam Freija's Optiek. Zowel voor standaardlenzen als silicone-, torische of progressieve lenzen kunt u bij Freija's Optiek terecht. Voor starters nemen wij grondig de tijd om het inzetten van lenzen aan te leren. Dat is belangrijk om er veilig en gezond mee verder te kunnen gaan!

Copyright © Optiek Freija BVBA - Ontwikkeling door Flor Sanders