Side image

Garantie

Een garantie om U tegen te zeggen.

Al onze producten hebben naar Europese normen 2 jaar fabrieksgarantie; op progressieve glazen met de hardste coating zelfs 3 jaar. Wij gaan er echter prat op dat wij vrij weinig retours krijgen, juist omdat we onze producten streng selecteren en controleren. Maar als er toch ergens een probleem opduikt, lossen wij dit natuurlijk zo vlot mogelijk en met de glimlach op!

We geven u graag ook enkele handige tips. Als uw bril niet gedragen wordt, kan u hem best opbergen in de daarvoor bestemde brillendoos, om ongelukjes en krassen te vermijden. Glazen en montuur reinigt u best onder stromend water of in een lauw sopje. In de winkel kunnen wij u ook de nodige onderhoudsproducten aanbieden, van brillenbad over microvezelpoetsdoek tot brillenspray.

Promoties

Wisselende promoties elk seizoen!

Het hele jaar door zijn er in Freija's Optiek promoties beschikbaar, uitgaande van de leverancier of uit eigen initiatief. De promoties wisselen met de maanden en de seizoenen.

In het verleden hadden we bijvoorbeeld speciale promoties op zonnebrillen; of de actie 'tweede bril aan halve prijs'. Freija houdt u altijd zelf op de hoogte van de beschikbare promoties als u bij haar een bril komt kopen. Zo kunt u zelf beslissen of u voor de voor de meest voordelige optie wilt gaan.

Copyright © Optiek Freija BVBA - Ontwikkeling door Flor Sanders